De omgeving van De Vijverhof

Woonzorgcentrum De Vijverhof ligt midden in het centrum van Capelle aan den IJssel, naast winkelcentrum De Koperwiek en dicht bij het openbaar vervoer. Met uitstekende verbindingen naar alle delen van het land. In Capelle kunt u naar hartenlust winkelen en genieten van cultuur, bijvoorbeeld in het Isala Theater. In de directe omgeving van ons woonzorgcentrum in Capelle vindt u inspirerende galeries, een omvangrijke bibliotheek en tal van sfeervolle restaurants.

Capelle: wonen in het groen

Hoewel Capelle aan den IJssel de dichtstbevolkte gemeente van het Rijnmondgebied is, is er volop groen en water te vinden. Capelle aan den IJssel mocht zichzelf in 2015 de groenste stad van Nederland noemen.

Rotterdam: bruisende wereldstad naast de deur.

Op slechts een kwartier afstand van woonzorgcentrum De Vijverhof ligt de dynamische wereldstad Rotterdam. U kunt voor de deur van De Vijverhof in de metro stappen, om even later in hartje Rotterdam weer uit te stappen. Ideaal voor een bezoek aan bijvoorbeeld Museum Booijmans van Beuningen, De Kunsthal, een prachtig concert in De Doelen of een voorstelling in de Rotterdamse Schouwburg. U bent ook zo op de snelwegen naar binnen- en buitenland en Rotterdam Airport is niet ver weg. Uw (klein)kinderen en andere relaties kunnen dus makkelijk op bezoek komen.

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”

De Vijverhof

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”