Welzijn ouderen: zo maken we het leven aangenamer

Bij De Vijverhof zetten we ons actief in voor het welzijn van mensen. Niet alleen onze bewoners en huurders, maar ook wijkbewoners zijn bij ons van harte welkom. Voor praktische zaken – zoals een kapsalon, bibliotheek en beweegmogelijkheden – tot gezellige activiteiten voor senioren. Zo kunnen we bijdragen aan een fijne daginvulling. Daarnaast verzorgen we geïndiceerde dagbesteding voor ouderen en activiteiten voor mensen met dementie.

Activiteiten voor ouderen

In ons zorgcentrum staan vitale en minder vitale mensen voor elkaar klaar. Ook familieleden blijven zo betrokken. Dit zorgt voor een bruisende ambiance. Onder de verschillende menu-onderdelen ziet u welke mogelijkheden De Vijverhof biedt. Of loop gewoon een keertje bij ons binnen. Dan kunt u de sfeer proeven en ziet u meteen wat er in de Brasserie, Plaza, het Trefpunt en de Vitaalstudio te doen is. U bent meer dan welkom!v

Onze visie op welzijn

De Vijverhof is een woonzorgcentrum; hier staan wonen en zorg centraal, voor mensen met of zonder een zorgindicatie.

Wens zoekt Talent

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt ook voor wonen en de activiteiten binnen De Vijverhof. Om mensen met dezelfde hobby’s of interesses bij elkaar te brengen, hebben we ‘Wens zoekt Talent’ opgezet. Op basis van vraag en aanbod koppelen we wensen en mensen in Capelle aan elkaar. En dat kost u niets. Samen naar de markt, samen gitaar spelen. Samen naar de dierentuin. Geef hier alvast je wens of talent door!

Ontmoetingsplek

Andere mensen ontmoeten. Dat is de rode draad in het welzijns aanbod van De Vijverhof, met activiteiten voor ouderen. Met als doel: het aangaan van sociale contacten, gezelligheid, plezier en levensgeluk.

Over onze drijfveren. Over onze bewoners. Onze werkzaamheden.

Vacatures bij de Vijverhof

Over onze drijfveren. Over onze bewoners. Onze werkzaamheden. Onze betrokken medewerkers.