Onze visie

Alle ruimte om te doen waar je goed in bent

Welke functie je ook vervult: bij De Vijverhof geven we je graag alle ruimte om je werk te doen. Zonder onnodige bureaucratie en procedures. Maar met verantwoordelijkheden die laag in de organisatie liggen. Onze insteek? Jou laten doen waar je goed in bent. In een open en informele werksfeer, met warmte en gezelligheid.

Voel je thuis

De Vijverhof is vertrouwd en gastvrij. Iedereen hoort erbij: inwoners, medewerkers én vrijwilligers. Wij brengen ze allemaal bij elkaar, zodat iedereen zich hier thuis voelt.

Woonzorgcentrum De Vijverhof

Onze werkwijze

Vertrouwen, respect en persoonlijke aandacht
Werken in De Vijverhof betekent deel uitmaken van een hecht team van medewerkers die elkaar kennen, vertrouwen en respecteren. Onze teams zijn enthousiast, open en dynamisch. Onderling samenwerken en elkaar ondersteunen is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. We kennen geen drempels en de werksfeer is goed. Ook doen we ons best om iedereen te laten voelen dat zij erbij horen. We zijn betrokken en nemen graag de tijd voor persoonlijke aandacht voor alle collega’s. Want we hebben oog voor jou als medewerker én jouw toekomst.

Deel jouw ideeën

Wil jij je – naast de jaarlijkse verplichte scholing – verder ontwikkelen, dan ondersteunen we je graag. We geven zelf diverse trainingen – bijvoorbeeld omgaan met onbegrepen gedrag ­en medicatieveiligheid – maar helpen je ook als je een opleiding of cursus wilt volgen buiten De Vijverhof. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Werken bij De Vijverhof

Hechte teams en een fijne sfeer
Heb jij hart voor mensen, ben je anderen graag van dienst en voel jij je thuis in een hecht team en een warme, informele werksfeer? Bekijk dan onze vacatures en lees meer over onze organisatie. Is er een match? Dan verwelkomen we je graag in De Vijverhof!

Deel kennis en ervaring in onze kennisteams

Binnen De Vijverhof hebben we diverse kennisteams, waar jij je voor kunt aanmelden. Je leert hier niet alleen meer over de nieuwste ontwikkelingen, maar kunt ook jouw kennis en ervaring met anderen delen. Voor deelname aan een kennisteam stellen we, onder werktijd, uren beschikbaar. We hebben kennisteams over onder meer de volgende thema’s: medicatieveiligheid, wondzorg, cliëntveiligheid, palliatieve zorg, voeding en dementie/onbegrepen gedrag.

Kom werken en leren in De Vijverhof

Werk je niet in de ouderenzorg, maar ligt je hart wel bij het zorgen voor anderen? Of werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Samen met jou kijken we graag naar jouw wensen en de mogelijkheden in onze organisatie. In ons moderne woonzorgcentrum in Capelle aan den IJssel hebben we vier verpleegafdelingen: twee somatische en twee psychogeriatrische (PG). Daarnaast bieden we thuiszorg voor ruim 100 huurders van de appartementencomplexen die bij De Vijverhof horen.

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”

De Vijverhof

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”