Onze visie

Alle ruimte om te doen waar je goed in bent

Welke functie je ook vervult: bij De Vijverhof geven we je graag alle ruimte om je werk te doen. Zonder onnodige bureaucratie en procedures. Maar met verantwoordelijkheden die laag in de organisatie liggen. Onze insteek? Jou laten doen waar je goed in bent. In een open en informele werksfeer, met warmte en gezelligheid.

Voel je thuis

De Vijverhof is vertrouwd en gastvrij. Iedereen hoort erbij: inwoners, medewerkers én vrijwilligers. Wij brengen ze allemaal bij elkaar, zodat iedereen zich hier thuis voelt.

Woonzorgcentrum De Vijverhof

Kom vanuit jouw hart ons team versterken

Wanneer een bewoner met stapjes vooruitgaat, letterlijk en/of figuurlijk, tovert dat een lach op het gezicht van Ilja. Hij werkt als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende bij De Vijverhof en zoekt collega’s! Kijk en luister naar de persoonlijke verhalen van onze medewerkers. Hoe ze zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Zodat ze zich echt thuis voelen. Angela, Julie, Ilja, Cas, Maria en Nikki vertellen over het helpen van mensen die het soms zelf niet meer kunnen, over hun drijfveren; dat ze zelf nadenken over hoe ze zorg later zouden willen krijgen of hun ouders. En ook dat praatje met een bewoner die minder bezoek krijgt of zelfs eenzaam is.

Als jij gaat voor een unieke organisatie. Om te doen waar je goed in bent. Waar je warm wordt ontvangen. Kom dan kennismaken met je nieuwe collega’s.

Onze werkwijze

Vertrouwen, respect en persoonlijke aandacht
Werken in De Vijverhof betekent deel uitmaken van een hecht team van medewerkers die elkaar kennen, vertrouwen en respecteren. Onze teams zijn enthousiast, open en dynamisch. Onderling samenwerken en elkaar ondersteunen is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. We kennen geen drempels en de werksfeer is goed. Ook doen we ons best om iedereen te laten voelen dat zij erbij horen. We zijn betrokken en nemen graag de tijd voor persoonlijke aandacht voor alle collega’s. Want we hebben oog voor jou als medewerker én jouw toekomst.

Deel jouw ideeën

Wil jij je – naast de jaarlijkse verplichte scholing – verder ontwikkelen, dan ondersteunen we je graag. We geven zelf diverse trainingen – bijvoorbeeld omgaan met onbegrepen gedrag ­en medicatieveiligheid – maar helpen je ook als je een opleiding of cursus wilt volgen buiten De Vijverhof. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Werken bij De Vijverhof

Hechte teams en een fijne sfeer
Heb jij hart voor mensen, ben je anderen graag van dienst en voel jij je thuis in een hecht team en een warme, informele werksfeer? Bekijk dan onze vacatures en lees meer over onze organisatie. Is er een match? Dan verwelkomen we je graag in De Vijverhof!

Deel kennis en ervaring in onze kennisteams

Binnen De Vijverhof hebben we diverse kennisteams, waar jij je voor kunt aanmelden. Je leert hier niet alleen meer over de nieuwste ontwikkelingen, maar kunt ook jouw kennis en ervaring met anderen delen. Voor deelname aan een kennisteam stellen we, onder werktijd, uren beschikbaar. We hebben kennisteams over onder meer de volgende thema’s: medicatieveiligheid, wondzorg, cliëntveiligheid, palliatieve zorg, voeding en dementie/onbegrepen gedrag.

Kom werken en leren in De Vijverhof

Werk je niet in de ouderenzorg, maar ligt je hart wel bij het zorgen voor anderen? Of werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Samen met jou kijken we graag naar jouw wensen en de mogelijkheden in onze organisatie. In ons moderne woonzorgcentrum in Capelle aan den IJssel hebben we vier verpleegafdelingen: twee somatische en twee psychogeriatrische (PG). Daarnaast bieden we thuiszorg voor ruim 100 huurders van de appartementencomplexen die bij De Vijverhof horen.

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”

De Vijverhof

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”