Maaltijdservice:

Tafeltje Dekje van de Vijverhof

Iedere dag vers voor u gekookt en warm
thuisbezorgd

Is het voor u lastig om iedere dag weer een gezonde warme maaltijd op tafel te zetten? Dan kunt u gebruik maken van de maaltijdservice (voorheen tafeltje dekje) van woonzorgcentrum De Vijverhof. Wij brengen dan tussen de middag een vers bereide warme maaltijd aan huis. Dit doen we in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. U bepaalt hoeveel dagen per week u hier gebruik van wilt maken. En u heeft elke dag keuze uit drie verschillende menu’s met diverse componenten. Makkelijk, lekker en gezond!

Maaltijdservice bij De Vijverhof

Voor wie is de maaltijdservice bedoeld?

Senioren in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en directe omgeving kunnen zich aanmelden voor de maaltijdservice. Informeer of uw woonplaats in deze regio valt. Maar ook voor mensen die ernstig ziek zijn of een beperking hebben, kunnen van deze service gebruikmaken.

Maaltijdservice bij De Vijverhof

Voor welke periode kunt u zich opgeven voor de maaltijdservice?

U kunt zich aanmelden voor de maaltijdservice zolang u deze nodig heeft. Dat kan een week zijn (bijvoorbeeld als u net terugkomt uit het ziekenhuis en voor een tijdje geen eten kan koken) of voor langere tijd. We koken en bezorgen alle dagen, behalve op zondag.

Maaltijdservice bij De Vijverhof

Wat kost de maaltijdservice en hoe meldt u zich aan?

Uw warme maaltijd aan huis kost € 8,35 per dag, inclusief bezorging (prijsniveau 2019). U kunt betalen via een eenmalige machtiging. U kunt zich hier aanmelden voor onze maaltijdservice of door te bellen met De Vijverhof: 010 – 450 37 55.

Hoe werkt onze maaltijdservice?

U ontvangt iedere week van De Vijverhof een overzicht van de maaltijden die we over veertien dagen serveren. U kunt hierop per dag zelf kiezen uit drie verschillende soorten vlees of vis, drie zetmeelproducten, drie verschillende soorten groente en drie desserts. U geeft het ingevulde formulier met onze bezorger mee. Wij zorgen ervoor dat u de maaltijden van uw keuze vers bereid en warm krijgt thuisbezorgd. Zo eet u lekker, gezond en gevarieerd. We bezorgen tussen 12.00 en 13.15 uur warme maaltijden aan huis. Het is belangrijk dat u dan thuis bent. Zo niet, dan nemen we de maaltijd weer mee. We bezorgen dus niet bij de buren en laten uw maaltijd ook niet achter. Doet u niet open? Dan alarmeren we direct uw contactpersoon. Zo zorgen we meteen voor extra sociale controle met het oog op uw welzijn.

In het kort…

U krijgt uw warme maaltijd tussen 12.00 en 13.15 uur bezorgd. Als u niet open doet schakelen we hulp in.

Maaltijdservice bij De Vijverhof

U kiest zelf de periode en het aantal dagen per week (m.u.v. zondag).

Maaltijdservice bij De Vijverhof

Dagelijks vers gekookt en warm bezorgd aan huis. Direct aan tafel.

Maaltijdservice bij De Vijverhof

Vandaag aanmelden, morgen al mee-eten!

Maaltijdservice bij De Vijverhof

Allergenen en diëten

Omdat we uitsluitend werken met gecertificeerde koks, kunnen wij tevens rekening houden met de meest uiteenlopende diëten en eventuele allergenen. Dus heeft u een allergie of intolerantie voor een ingrediënt of productgroep? Meld het ons, dan kunnen wij voor u een smakelijke maaltijd bereiden zonder deze ingrediënten of productgroep.

Heeft u problemen met bijvoorbeeld het kauwen, slikken of het snijden van voedsel? Ook hier kunnen we verschillende oplossingen bieden. Zoals het vlees voorsnijden of het voedsel malen tot complete vloeibare maaltijden.

Spelregels

Houdt u rekening met de volgende spelregels:

  • De stalen bakjes kunnen niet in de magnetron.
  • De bakjes dient u omgespoeld terug te doen in de kunststof doos.
  • Deze kunststof dozen kosten € 15,-, Als hier door nalatigheid of onvoorzichtigheid iets mee gebeurt, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen.
  • Als u geen gebruik meer maakt van onze maaltijdservice, dan wordt de doos door de maaltijdrijder opgehaald op een met u afgesproken tijdstip.
  • Wilt u een maaltijd annuleren? Dit kan tot 10.00 uur ’s ochtends voor de maaltijd van dezelfde dag. Bij te late afzegging moeten wij helaas de maaltijd in rekening brengen, de kosten zijn dan namelijk al gemaakt.
  • Bij uitblijven van de betaling nemen wij contact met u op. Wanneer betaling dan alsnog uitblijft, zullen wij u een schriftelijke herinnering sturen waarbij we € 5,- aan noodzakelijke administratiekosten in rekening brengen. Wordt er dan nog steeds niet betaald? Dan zullen wij de maaltijdverstrekking stoppen en een incassobureau inschakelen.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 450 37 55 of tafeltjedekje@hsbdevijverhof.nl.

“Wilt u gezellig samen eten?
Dat kan ook!”

Kom eten in de Plaza

Schuif aan in de Plaza of in een van de eetsalonsals u graag gezellig samen met anderen een lekker een gezonde warme maaltijd wilt eten? Dan kunt u iedere dag tussen 12.00 uur en 13.30 uur aanschuiven bij onze open tafel in de Plaza van De Vijverhof. Het buffet is open tot 13.00 uur. U kunt kiezen uit dagverse menu’s.

Eetsalons

U kunt voor een warme maaltijd ook terecht in de eetsalons van De Vijverhof. Iedere woensdag kunt u in de avond genieten van een Thema menu dat onze koks hebben klaargemaakt. Ook de menu’s zijn vers klaargemaakt. Centraal staat hierbij “Ontmoeten”.

Aan tafel

Iedere 2e en 4e vrijdag in de maand kunt u een tafel reserveren in de Plaza van De Vijverhof. Hier kunt u dan met uw familie of vrienden gezellig genieten van een Thema menu. Net als in een restaurant zit u met degene aan tafel waar u mee gereserveerd heeft.