De Vijverhof beschikt over ongeveer 140 verpleeghuisplaatsen voor intensieve zorg en ondersteunende behandeling. Samen met onze 425 huurwoningen waarin zo’n 600 mensen wonen vormen we een gemeenschap waarin voor ieder wat wils te vinden is. Fijn en soms ook ondersteund wonen in een van onze huurwoningen tot en met aangepast wonen en zoveel mogelijk “zoals thuis” als je intensieve zorg nodig hebt.

Met 300 medewerkers en zo’n 280 vrijwilligers, vele familieleden en mantelzorgers vormen we een gemeenschap van zo’n 2000 mensen. Een plek waar we elkaar kennen en steunen; een vertrouwde en veilige omgeving waar iedereen zich zo goed mogelijk voelt.

Woonzorgcentrum waar levensgeluk centraal staat

In en om ons woonzorgcentrum in de regio Rotterdam draait alles om het levensgeluk van onze bewoners, waaronder onze huurders. Zo lang mogelijk thuis blijven wonen bijvoorbeeld, met alle zorg en hulp dichtbij. Dat regelen we graag. Maar ook als thuis wonen echt niet meer mogelijk is, doen we er alles aan om het leven in ons woonzorgcentrum zo aangenaam mogelijk te maken. Niet alleen door de zorg af te stemmen op de behoeften. Ook door te luisteren naar wensen en door mensen bij elkaar te brengen, willen we bijdragen aan het levensgeluk van bewoners, huurders en bezoekers.

Kernpunten van ons woonzorgcentrum

  • Zorg en ondersteunende behandeling van hoge kwaliteit
  • Gastvrijheid
  • Warmte en gezelligheid
  • Lage drempels; iedereen is welkom
  • Ons programma Wens Zoekt Talent
  • Onze mogelijkheden voor ontmoeting