Wachtlijst woonzorgcentrum Capelle aan den IJssel

Wilt u in aanmerking komen voor een zorgplek binnen woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel? Dan is het van belang dat u aan een aantal voorwaarden voldoet, zoals een ZZP indicatie. Op basis van die indicatie en de persoonlijke situatie bekijken we de mogelijkheden en de urgentie voor plaatsing. Is er bijvoorbeeld al thuiszorg of mantelzorg?

De belangstelling voor De Vijverhof is groot. U moet dan ook rekening houden met een wachtlijst.

De wachtlijst voor intramurale zorg binnen De Vijverhof varieert per afdeling en type zorgvraag (PG of somatiek). Wij adviseren u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij garanderen dat u op de juiste plek op de wachtlijst terecht komt en optimaal aan uw wensen en behoeften voldoen.

Voorwaarden geldige ZZP indicatie

Om in aanmerking te komen voor een verpleeghuisplaats in ons woonzorgcentrum, heeft u een geldige ZZP indicatie nodig; een ZZP 5 t/m 8. ZZP staat voor zorgzwaartepakket en VVT voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Een ZZP indicatie wordt afgegeven door het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ); een onafhankelijk indicatieorgaan.

Voor mensen met een ZZP 4 hebben wij een uitgebreide keuze uit 425 huurwoningen. U krijgt dan uw nodige zorg aan en in huis geleverd in de vorm van een Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wilt u meer weten over ons zorgcentrum en onze zorg?

Of een afspraak maken voor een rondleiding? Bel dan gerust: 010 – 450 37 55 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur).