Het laatste nieuws

06 februari 2018, Algemeen

Joost Zielstra gaat De Vijverhof verlaten

Deze week heeft onze directeur/bestuurder Joost Zielstra bekendgemaakt dat hij met ingang van 1 mei 2018 De Vijverhof gaat verlaten. Hiermee komt een einde aan een periode van zes mooie jaren; een tijd waar hij met ontzettend veel plezier op terugkij…

Lees artikel
17 januari 2018, Algemeen

Maaltijdservice nu ook in Nieuwerkerk

Inwoners van Capelle aan den IJssel konden al langer genieten van de lekkere en gezonde bezorgmaaltijden van De Vijverhof. Nu hebben we ook Nieuwerkerk aan den IJssel aan ons werkgebied toegevoegd.

Lees artikel
16 januari 2018, Algemeen, Magazine

Cliënten geven De Vijverhof een 8,1

De waardering van cliënten voor De Vijverhof is gestegen. Dit blijkt uit onderzoek van Zorgkaart Nederland. Twee jaar geleden gaven cliënten ons het rapportcijfer 8. Nu is dat een 8,1. En daar zijn we best een beetje trots op!

Lees artikel
14 november 2017

Bewust stilstaan bij medicijngebruik

In de medische zorg draait het om het bevorderen, behoud en herstel van de gezondheid en het functioneren. Maar ook om de kwaliteit van leven en sterven. Afwegingen rondom de zin of zinloosheid van een medische behandeling spelen dan ook een belangri…

Lees artikel
03 november 2017, Algemeen

Het is fijn werken bij De Vijverhof

De uitslag van het onderzoek naar de medewerkertevredenheid binnen De Vijverhof is bekend. En die is heel positief: de meeste collega’s gaan met plezier naar hun werk en het gemiddelde rapportcijfer voor de totale werksituatie is een 7,5.

Lees artikel
17 oktober 2017, Algemeen

Warm thuis voor terminaal zieken

Een huiselijke plek waar mensen die nog maar kort te leven hebben, worden vertroeteld door lieve vrijwilligers. Dat is hospice IJsselOever, dat later dit jaar zeer waarschijnlijk een plek krijgt binnen De Vijverhof.

Lees artikel