Het laatste nieuws

14 november 2017

Bewust stilstaan bij medicijngebruik

In de medische zorg draait het om het bevorderen, behoud en herstel van de gezondheid en het functioneren. Maar ook om de kwaliteit van leven en sterven. Afwegingen rondom de zin of zinloosheid van een medische behandeling spelen dan ook een belangri…

Lees artikel
03 november 2017, Algemeen

Het is fijn werken bij De Vijverhof

De uitslag van het onderzoek naar de medewerkertevredenheid binnen De Vijverhof is bekend. En die is heel positief: de meeste collega’s gaan met plezier naar hun werk en het gemiddelde rapportcijfer voor de totale werksituatie is een 7,5.

Lees artikel
17 oktober 2017, Algemeen

Warm thuis voor terminaal zieken

Een huiselijke plek waar mensen die nog maar kort te leven hebben, worden vertroeteld door lieve vrijwilligers. Dat is hospice IJsselOever, dat later dit jaar zeer waarschijnlijk een plek krijgt binnen De Vijverhof.

Lees artikel
06 oktober 2017, Algemeen

Heeft u de nieuwe Spraakwater al gezien?

Vers van de pers: een nieuwe editie van ons magazine Spraakwater! Boordevol verhalen van en voor onze inwoners en hun familie, medewerkers en buurtgenoten.

Lees artikel
26 september 2017, Algemeen

Woon-zorgcentrum Capelle aan den IJssel Ruim 300 mensen aan tafel!!

In woonzorgcentrum de Vijverhof is het donderdag 28 september opnieuw feest. De langste tafel van Nederland, een landelijk initiatief in het kader van de week tegen de eenzaamheid, trekt ruim 300 bezoekers. Een avond waar niet de maaltijd centraal st…

Lees artikel
28 augustus 2017, Algemeen

Volg onze kabelkrant online

We houden u graag op de hoogte van wat er speelt binnen De Vijverhof. Dit doen we onder meer via deze website en onze Facebookpagina, maar ook via onze eigen kabelkrant.

Lees artikel