Het laatste nieuws

12 september 2018, Algemeen

Hij is online: onze gloednieuwe website Werken in De Vijverhof!

Ga naar werken in De Vijverhof. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Of schrijf je in voor onze Job Alert.

Lees artikel
05 juli 2018, Algemeen, Magazine, Samenwerking

Zorgpension Capelle, fijne plek voor tijdelijke zorg

Sinds mei 2017 biedt De Vijverhof onderdak aan Zorgpension Capelle. Hier krijgen mensen tijdelijk zorg, bijvoorbeeld na een val of operatie. Eline Ziel vertelt er meer over.

Lees artikel
31 mei 2018, Algemeen

Vakantieweek bomvol activiteiten voor ouderen

Een week lang genieten van allerlei activiteiten rond het thema vakantie, georganiseerd voor ouderen die zelf niet meer met vakantie kunnen. Van 11 tot en met 15 juni a.s. kan het bij De Vijverhof!

Lees artikel
29 mei 2018, Algemeen

De Vijverhof benoemt Sander van IJsseldijk als nieuwe bestuurder

Sander van IJsseldijk (43) is benoemd als Directeur-Bestuurder van Woonzorgcentrum De Vijverhof en treedt per 1 augustus 2018 in dienst.

Lees artikel
09 mei 2018, Algemeen

De Vijverhof zoekt nieuwe collega’s

Goed nieuws: De Vijverhof mag groeien in het aantal cliënten. Zo krijgen we eindelijk de gelegenheid om iets te doen aan bijvoorbeeld de wachtlijsten en de hiermee gepaard gaande lange wachttijden.

Lees artikel
01 mei 2018, Algemeen

Een passend afscheid voor Joost Zielstra

Vorige week dinsdag hebben we afscheid genomen van onze directeur/bestuurder Joost Zielstra. In de Plaza van De Vijverhof kwamen honderden genodigden, inwoners en bezoekers Joost de hand schudden - en vooral herinneringen ophalen.

Lees artikel