Het laatste nieuws

09 mei 2018, Algemeen

De Vijverhof zoekt nieuwe collega’s

Goed nieuws: De Vijverhof mag groeien in het aantal cliënten. Zo krijgen we eindelijk de gelegenheid om iets te doen aan bijvoorbeeld de wachtlijsten en de hiermee gepaard gaande lange wachttijden.

Lees artikel
01 mei 2018, Algemeen

Een passend afscheid voor Joost Zielstra

Vorige week dinsdag hebben we afscheid genomen van onze directeur/bestuurder Joost Zielstra. In de Plaza van De Vijverhof kwamen honderden genodigden, inwoners en bezoekers Joost de hand schudden - en vooral herinneringen ophalen.

Lees artikel
24 april 2018, Algemeen

Medezeggenschap binnen De Vijverhof

In De Vijverhof vinden we medezeggenschap de gewoonste zaak van de wereld en een belangrijke meerwaarde. We leggen graag uit op welke manieren medezeggenschap mogelijk is.

Lees artikel
28 maart 2018, Algemeen

Banenmarkt

Wij organiseren een Banenmarkt op zaterdag 14 april van 10.00 - 13.00 uur! Komt u ook?

Lees artikel
28 maart 2018, Algemeen

De nieuwe Spraakwater is uit!

Hij is er: een gloednieuwe editie van ons magazine Spraakwater! Bent u ook zo benieuwd naar wat er in de nieuwste editie van Spraakwater staat? Over wie u meer kunt lezen en over welke onderwerpen we meer vertellen? Ik licht vast een tipje van de slu…

Lees artikel
06 februari 2018, Algemeen

Joost Zielstra gaat De Vijverhof verlaten

Deze week heeft onze directeur/bestuurder Joost Zielstra bekendgemaakt dat hij met ingang van 1 mei 2018 De Vijverhof gaat verlaten. Hiermee komt een einde aan een periode van zes mooie jaren; een tijd waar hij met ontzettend veel plezier op terugkij…

Lees artikel