Coronavirus – Hoe gaat De Vijverhof hiermee om?

Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Wij als De Vijverhof nemen dit serieus en willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij hierin nemen om onze cliënten te beschermen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar
de actuele nieuwspagina.

Werken

Werken in De Vijverhof

Wonen in en rond De Vijverhof moet aangenaam zijn. En dat geldt uiteraard ook voor werken in De Vijverhof. Daarom krijgen alle medewerkers – onder wie behandelaren, verpleegkundigen en verzorgenden – hier de ruimte hun werk te doen zónder onnodige bureaucratie en procedures. Bij ons liggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie en onze insteek is vooral: medewerkers laten doen waar zij goed in zijn. Onze werksfeer is open en informeel. Met warmte en gezelligheid, zonder drempels. En met hechte teams van medewerkers die elkaar kennen, vertrouwen en respecteren.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk dat we onze medewerkers kennen, en dat er verbinding is tussen alle collega’s. We doen er dan ook ons best voor dat medewerkers voelen dat zij erbij horen. Met persoonlijke aandacht, maar ook door hen te betrekken bij de werkomstandigheden. Zo kunnen medewerkers hier, in de toekomst, zoveel mogelijk zelf hun werkrooster invullen. En denkt een collega dat iets beter kan? Of heeft iemand ideeën of wensen? Dan horen we dat graag. De deuren van het management en de directie staan altijd open.

Respect en betrokkenheid

Een van de belangrijkste punten in ons werk is respect. Respect voor onze inwoners, maar ook voor elkaar, ongeacht welke functie iemand hier vervult. Verder staat betrokkenheid bij de inwoners én de medewerkers bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk onze vacatures zorg

Op www.werkenindevijverhof.nl leest u meer over werken bij onze zorgorganisatie en onze actuele vacatures zorg in Capelle aan den IJssel.