Werken in de thuiszorg bij De Vijverhof: alle cliënten binnen een straal van 500 meter

Als thuiszorgmedewerker heb je een mooi vak, maar het is wel vaak eenzaam. Je bent veel onderweg en hebt nauwelijks contact met collega’s. Bij De Vijverhof is het heel anders! Hier vind je alle cliënten in onze eigen huurwoningen: binnen een straal van 500 meter, waardoor je alles lopend af kan. Bovendien is er altijd een collega in de buurt met wie je even kunt overleggen of die je helpt als dat nodig is. Een stuk praktischer – en wel zo gezellig.

Voordelen thuiszorg bij De Vijverhof

Bij De Vijverhof heb je te maken met alle vormen van thuiszorg én intramurale zorg: van het verstrekken van medicijnen tot en met injecteren en katheteriseren – en alles daartussenin. Lekker afwisselend werk dus! Je start je dag altijd samen op met je collega’s, met wie je een hecht team vormt. Je drinkt samen een kopje koffie of thee, bespreekt de cliënten en hun zorgbehoeften en verdeelt onderling de taken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Als je bij een cliënt wat extra ondersteuning kunt gebruiken, dan is een collega altijd in de buurt om je even te helpen of met je te sparren. Ook de lijntjes met de huisarts, fysiotherapeut en ergotherapeut zijn kort.

Bij ons sta jij op nummer 1

Bij De Vijverhof werken we met één dossier en slimme technologie en e-health innovaties, die we steeds verder uitbreiden. Dat maakt je werk op veel vlakken makkelijker én interessanter. En goed om te weten: bij ons staan medewerkers op nummer één. Want alleen als jij je werk goed en met plezier kunt doen, ervaren onze cliënten de beste zorg. Daarom bieden we niet alleen boeiend en uitdagend werk, maar ook coaching on the job en volop (scholings)mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk onze recente vacatures in de thuiszorg

Nieuw!
Medewerker Finance

 20-25 uur (werktijden in overleg)

 HBO

Wij zoeken een nieuwe collega in de functie van Senior medewerker Finance. Je maakt deel uit van het Finance & Control team. Als lid van het team Finance & Control ben je primair verantwoordelijk voor de uitvoering van de totale administratie van het verhuurbedrijf.

Solliciteer snel!
Verzorgende IG – Thuiszorg

 Vast, 12-24 uur

 MBO niveau 3

Ben jij de zelfstandige en betrokken zorgprofessional die zich helemaal aansluit bij onze visie op extramurale zorg? Lees dan vooral heel snel verder!

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) Thuiszorg

 Vast, 24-28 uur

 MBO

In de thuiszorg maak je als EVV uit van een team van ongeveer 30 collega’s: Wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen, Eerst Verantwoordelijke Verzorgenden, Verzorgenden IG en Helpenden +. Allemaal streven zij naar professionaliteit en stellen zij het welzijn van onze cliënten voorop. De teamleider thuiszorg stuurt de afdeling aan. Als EVV help jij mee om ervoor te zorgen dat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Je hebt een coördinerende rol en bent verantwoordelijk voor de totale zorg van onze cliënten. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten in samenspraak met andere zorgprofessionals. Je verleent de zorg volgens de afspraken in het zorgplan op de wensen en behoeften van de cliënt

“Als je de sfeer proeft,
ben je verkocht”

Nog meer voordelen

Je krijgt veel eigen verantwoordlijkheden. Dankzij onze receptie – die als buffer fungeert – komen niet alle telefoontjes meteen bij jou terecht, waardoor jij goed je werk kunt doen. Verder kun je gebruikmaken van ons personeelsrestaurant. En wat dacht je van onze aantrekkelijke regelingen voor onder meer een (elektrische) fiets, pc of laptop van de zaak? Bovendien hebben we een uitruilsysteem, waarbij je je niet-opgenomen vakantiedagen en overuren kunt gebruiken om je fiets of laptop van de zaak te financieren. En uiteraard ontbreken de gezellige personeelsfeestjes niet. Ook praktisch: direct naast De Vijverhof vind je winkelcentrum De Koperwiek. Hier kun je direct na je werk je boodschappen doen, of de pakketjes ophalen die je hier hebt laten afleveren.

Uren in overleg, ook via ons flexbureau

Kom je bij ons werken? Dan bepaal je jouw werkuren in overleg: van 0 tot 36 uur. Wil je niet op een vaste plek of afdeling werken en bijvoorbeeld maximaal acht uur per week werken? Dan kan dat ook, via ons eigen flexbureau.

Portret: Jesse de Jong

“Ik ben weloverwogen overgestapt van het onderwijs naar de zorg”

Van docent geschiedenis en Engels switchen naar een baan in de ouderenzorg: Jesse de Jong deed het. En hij is nog elke dag blij met die beslissing. “Na twaalf jaar voor de klas te hebben gestaan, werk ik nu met een veel oudere doelgroep, op een heel persoonlijke manier. En leuk dat ik het vind!”

In april 2019 begon Jesse als woonondersteuner bij De Vijverhof. “Ik kwam de vacature op internet tegen en De Vijverhof leek me een aantrekkelijke plek om te werken – en dat bleek ook zo te zijn”, vertelt hij. “De functie als woonondersteuner was ideaal, omdat ik hiervoor geen speciaal diploma nodig had en ik zo rustig kon onderzoeken of een baan in de zorg mij zou bevallen. En dat deed het! Vandaar dat ik een opleiding tot helpende plus ben gaan volgen, waarbij ik kon werken en leren tegelijk. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en heb ik een baan als helpende plus bij De Vijverhof. Op deze manier ben ik er weloverwogen ingestapt: toen ik aan de opleiding begon, wist ik zeker dat werken in de zorg goed bij me past.”

“Ik ben weloverwogen overgestapt van het onderwijs naar de zorg”

Meer weten of meteen solliciteren?

Frank Kreuning

Frank Kreuning
Teamleidier Thuiszorg
010-450 37 55

Meer weten of
meteen solliciteren?

Frank Kreuning
Teamleidier Thuiszorg
010-450 37 55

Frank Kreuning