Volledig Pakket Thuis

Woont u in één van de huurappartementen geschikt voor senioren van De Vijverhof en beschikt u over een geldige VVT-indicatie zonder behandeling voor zorg met verblijf? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor het `Volledig Pakket Thuis` (VPT). Dit beoordelen we per situatie.

Het Volledig Pakket Thuis houdt in dat u thuis alle zorg krijgt die u anders in een woonzorgcentrum zou krijgen. Dit houdt in: persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Daarnaast hebt u recht op maaltijden, huishoudelijke verzorging, dagbesteding en welzijnsactiviteiten. Uiteraard kunt u deelnemen aan activiteiten die De Vijverhof organiseert. Ook kunt u gebruik maken van onze extra diensten.

Omdat het VPT onder de Wet langdurige zorg valt, is er sprake van een inkomensafhankelijke bijdrage. Het CAK bepaalt voor iedere cliënt deze persoonlijke eigen bijdrage, gebaseerd op de aangeleverde gegevens.

U betaalt zelf de woonlasten zoals de huur en energierekening. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen behoudt u wel het recht op huurtoeslag. Overige zorg, zoals medicatie en fysiotherapie, valt niet binnen het VPT. Deze zorg dient u zelf te regelen vanuit uw zorgverzekering.

Wilt u meer weten over het Volledig Pakket Thuis van De Vijverhof?
Bel dan gerust: 010 – 450 37 55 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur).