Coronavirus – Hoe gaat De Vijverhof hiermee om?

Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Wij als De Vijverhof nemen dit serieus en willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij hierin nemen om onze cliënten te beschermen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar
de actuele nieuwspagina.

Zorg

Woonzorgcentrum De Vijverhof

Woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel verzorgt, verpleegt en behandelt mensen met een zorgindicatie. Zowel bij mensen thuis als in ons woonzorgcentrum. Met extra veiligheidsvoorzieningen en professionele zorg op afroep proberen wij bij te dragen aan de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen. Mocht dit niet meer gaan, dan kunt u met een ZZP indicatie opgenomen worden in ons zorgcentrum, waar wij verpleeghuiszorg en verzorgingshuiszorg bieden.

De Vijverhof streeft naar het verlenen van ouderenzorg met een eigen gezicht, herkenbaar voor iedereen. Hierbij richt de zorgverlening zich op de zorgvrager in zijn totale mens-zijn (holistische benadering). Dit betekent dat onze zorginstelling niet alleen aandacht schenkt aan de lichamelijke aspecten van een ‘inwoner’, maar dat ook aandacht wordt geschonken aan de psychische en sociale aspecten. Uiteraard naar behoefte van de inwoner en binnen de mogelijkheden van de organisatie.

Gouden keurmerk voor onze zorg

In 2016 behaalde De Vijverhof het gouden keurmerk voor het woonzorgcentrum en het zilveren keurmerk voor de thuiszorg. Deze werd in 2017 gecontinueerd. Het bewijs dat we zorg van hoge kwaliteit leveren; een prestatie van formaat waar we trots op zijn!