25 augustus 2021

Uitnodiging ‘Morgen gebeurt het’ 22 september 2021

Morgen gebeurt het! Op 22 september 2021 om 19.30 organiseert Themater, in samenwerking met ouderenzorgorganisaties De Zellingen, De Vijverhof, Aafje, Cedrah, Humanitas en Lelie zorggroep een debatavond over ouder zijn en ouder worden in het Isala theater.

Tijdens de Themater-avond ‘Morgen gebeurt het’ gaan diverse panelleden in gesprek over de toekomst van de ouderenzorg. Hoe wonen we, hoe belangrijk is ons sociaal netwerk en welke rol speelt technologie? Ook spreekt Jolanda Lindenberg, senior onderzoeker bij Leyden Academy on Vitality and Ageing. Zij houdt zich bezig met de sociaal-maatschappelijke positie van ouderen en is onder meer betrokken bij onderzoek, onderwijs en projecten over kwaliteit van leven, beeldvorming van ouderen en het ouder worden.

Uitnodiging - Morgen gebeurt het

Als wij voldoende voorbereid willen zijn op de ouderenzorg van morgen dan moeten wij vandaag – of uiterlijk morgen – beginnen.

Meer weten? Ga naar https://www.themater.nl/aankomende-themater.html en lees meer over de aanleiding en het programma. Praat u mee? Meld u dan gelijk aan via deze link