Coronavirus – Hoe gaat De Vijverhof hiermee om?

Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Wij als De Vijverhof nemen dit serieus en willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij hierin nemen om onze cliënten te beschermen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar
de actuele nieuwspagina.

Woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Capelle aan den IJssel

Kunt u niet meer zelfstandig thuis wonen? Dan bent u van harte welkom in woonzorgcentrum De Vijverhof. Hier krijgt u de geïndiceerde zorg die u nodig heeft.

Woonzorgcentrum De Vijverhof telt 132 plaatsen, verdeeld over vier etages waar zorg wordt verleend aan zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragers. Naast deze vorm van zorg bestaat ook de mogelijkheid om een appartement te huren, waarbij de zorg geleverd wordt door de medewerkers van het woonzorgcentrum.

De volgende vormen van zorg worden geboden binnen het woonzorgcentrum:

  • verpleeghuiszorg
  • verzorgingshuiszorg
  • scheiden van wonen en zorg
  • tijdelijke opname.

 

Voorwaarden geldige ZZP indicatie

Om in aanmerking te komen voor een plaats in ons woonzorgcentrum, heeft u een geldige ZZP indicatie nodig; ZZP VVT. ZZP staat voor zorgzwaartepakket en VVT voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Een ZZP indicatie wordt afgegeven door het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ); een onafhankelijk indicatieorgaan.

Wilt u meer weten over ons zorgcentrum en onze zorg?
Of een afspraak maken voor een rondleiding? Bel dan gerust: 010 – 450 37 55 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur).