Seniorenappartementen

In het centrum van Capelle aan den IJssel verhuren wij seniorenwoningen (seniorenappartementen). Al deze woningen zijn voorzien van persoonsalarmering welke rechtstreeks is gekoppeld aan ons verzorgingshuis zodat u 24 uur per dag verzekerd bent van snelle professionele hulpverlening. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk ingedeeld, d.w.z. alle toegangen in en om de woningen zijn zoveel mogelijk drempelvrij uitgevoerd. Alle verdiepingen zijn bereikbaar d.m.v. één of meerdere liften. Op de begane grond is een recreatie-/ontmoetingsruimte waar door diverse huurders zelfstandig activiteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten zijn voor alle huurders toegankelijk.

Een zorgcoördinator kan behulpzaam zijn bij het oplossen van problemen rond het zelfstandig blijven wonen. De regelmatige aanwezigheid van huismeesters completeren het geheel.

Wanneer u over een geldige V&V indicatie beschikt, hebben wij voor onze aanleunwoningen de erkenning voor het leveren van de volgende AWBZ en WMO functies:

AWBZ functies:

  • Volledig pakket thuis (VPT)

  • Persoonlijke verzorging

  • Verpleging

  • Ondersteunende begeleiding

WMO functies:

  • Huishoudelijke verzorging 1

  • Huishoudelijke verzorging 2

V&V staat voor verzorging en verpleging. Deze indicatie wordt afgegeven door een onafhankelijk indicatieorgaan. Bij onze zorgcoördinator of het Meldpunt Capelle kunt u hierover verdere informatie verkrijgen.

Mocht u dringend een seniorenappartement nodig hebben en u bent in het bezit van een geldige zorgindicatie, of loopt er een indicatie-aanvraag, dan adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met tel. 010 - 450 37 55 en te vragen naar onze verhuurafdeling (Marjoke of Gerrit).

Seniorenappartementen