Coronavirus – Hoe gaat De Vijverhof hiermee om?

Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Wij als De Vijverhof nemen dit serieus en willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij hierin nemen om onze cliënten te beschermen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar
de actuele nieuwspagina.

Wonen

Wonen in de het centrum van Capelle aan den IJssel

Prettig wonen. Met persoonlijke aandacht, warmte en gezelligheid onder handbereik. Dat is wonen in de directe nabijheid van woonzorgcentrum De Vijverhof. In ons woonzorgcentrum onder de rook van Rotterdam staat gastvrijheid voorop.

Appartement huren

Bent u op zoek naar een appartement geschikt voor senioren in de regio Rotterdam? Dan kunt u zich inschrijven via de website www.wonenindevijverhof.nl,of bij De Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Wij bieden 450 appartementen geschikt voor senioren in de sociale en de vrije sector, met eventueel zorg aan huis. Hier wonen mensen met en zonder zorgindicatie; een mix van vitale en minder vitale ouderen. Ieder appartement is standaard uitgerust met persoonsalarmering.

Meer weten?

Op www.wonenindevijverhof.nl leest u meer over onze appartementencomplexen en de appartementen die nu te huur zijn.

Thuiszorg en maaltijdservice

Naast het huren van een appartement kunt u bij ons terecht voor thuiszorghuishoudelijke zorg en maaltijdservice Maar ook voor een kopje koffie, een lekker borreltje en gezellige activiteiten bent u van harte welkom in onze Brasserie en Plaza. 

Heeft u vragen?
Bel dan gerust op werkdagen met onze woonconsulent: 06 -13 33 28 01 of 010 - 450 37 55