Op zoek naar een leerzame stage met goede begeleiding?

Wij delen graag onze kennis en ervaring met jou! Wij hebben elk jaar plek voor mensen die in De Vijverhof hun studie in de praktijk willen brengen.

In het kort:

  • Niveau 1 t/m 6
  • Praktijkonderwijs en maatschappelijke stages
  • Zorg, facilitair, food en welzijn
  • Diverse periodes
  • Altijd onder begeleiding
  • Stagevergoeding bij beroepsopleiding

Interesse?

Wat leuk! Neem dan contact op met Sandra Lemmens, onze opleidingscoördinator. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 010 – 450 37 55 (maandag, dinsdag en donderdag) en staat je graag te woord. Per mail mag ook: opleiden@hsbdevijverhof.nl. We maken graag kennis met je!

Sandra Lemmens

Meer weten over de vacature?

Neem gerust contact op.

Sandra Lemmens
Medewerker opleiden
010 – 450 37 55

Sandra Lemmens

Stage lopen bij De Vijverhof

Volg je een opleiding in de zorg of welzijn? Dan kun je bij ons informeren naar leuk en afwisselend vakantiewerk tijdens de zomerperiode. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten!

Stage zorg regio Rotterdam

Op het gebied van stages zijn er binnen De Vijverhof volop mogelijkheden. Zowel stages op het gebied van zorg – van niveau 1 tot en met niveau 5 – als maatschappelijke stages. Hiervoor werken we samen met middelbare scholen en ROC’s, inclusief het speciaal onderwijs.

Stagemogelijkheden

We bieden ieder schooljaar stagemogelijkheden voor studenten die een beroepsopleidende leerweg (BOL-opleiding) volgen bij een Regionaal Opleidingscentrum (ROC). Daarnaast ontvangen we leerlingen van verschillende VMBO’s uit Capelle aan den IJssel en omgeving. Ook verwelkomt De Vijverhof leerlingen van het praktijkonderwijs voor een mooie afwisselende stage in ons moderne woonzorgcentrum. Met stagedocenten van de onderwijsorganisatie maken we ook afspraken voor oriënterende stages. We zijn bovendien actief in de begeleiding van niet-zorgstages, zoals stages bij team Welzijn, facilitaire dienstverlening, food en non-food. Een letterlijk kijkje in de keuken behoort ook tot de mogelijkheden.

Erkend leerbedrijf

De Vijverhof is al jaren een erkend leerbedrijf voor diverse beroepsopleidingen. Wij staan ook ingeschreven bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en zijn te vinden op stagemarkt.nl. Tijdens een stage is een student of leerling altijd boventallig aanwezig en krijgt instructie en praktijkbegeleiding van professionele werkbegeleiders of een leermeester.

Op zoek naar een stageplaats?

Vraag eerst bij het BPV-bureau of de stagecoördinator van jouw school een samenwerking heeft met De Vijverhof. Uiteraard kun je altijd je vragen stellen aan onze medewerker opleiden, Sandra Lemmens via opleiden@hsbdevijverhof.nl.

Meer weten?

Spreekt een stage bij woonzorgcentrum De Vijverhof je aan en wil je meer informatie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom werken en leren in De Vijverhof

Werk je niet in de ouderenzorg, maar ligt je hart wel bij het zorgen voor anderen? Of werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Samen met jou kijken we graag naar jouw wensen en de mogelijkheden in onze organisatie. In ons moderne woonzorgcentrum in Capelle aan den IJssel hebben we vier verpleegafdelingen: twee somatische en twee psychogeriatrische (PG). Daarnaast bieden we thuiszorg voor ruim 100 huurders van de appartementencomplexen die bij De Vijverhof horen.

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”

De Vijverhof

“Persoonlijk, betrokken, deskundig, een respectvol thuis”