Maaltijdservice (Tafeltje Dekje)

Iedere dag vers voor u gekookt en warm thuisbezorgd

Is het voor u lastig om iedere dag weer een gezonde warme maaltijd op tafel te zetten? Dan kunt u gebruik maken van de maaltijdservice (voorheen tafeltje dekje) van woonzorgcentrum De Vijverhof. Wij brengen dan tussen de middag een vers bereide warme maaltijd aan huis. Dit doen we in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. U bepaalt hoeveel dagen per week u hier gebruik van wilt maken. En u heeft elke dag keuze uit drie verschillende menu’s met diverse componenten. Makkelijk, lekker en gezond!

 

Voor wie is de maaltijdservice bedoeld?

Senioren in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en directe omgeving kunnen zich aanmelden voor de maaltijdservice. Informeer of uw woonplaats in deze regio valt. Maar ook voor mensen die ernstig ziek zijn of een beperking hebben, kunnen van deze service gebruikmaken.

Voor welke periode kunt u zich opgeven voor de maaltijdservice (voorheen tafeltje dekje)?

U kunt zich aanmelden voor de maaltijdservice zolang u deze nodig heeft. Dat kan een week zijn (bijvoorbeeld als u net terugkomt uit het ziekenhuis en voor een tijdje geen eten kan koken) of voor langere tijd. We koken en bezorgen alle dagen, behalve op zondag.

Hoe werkt onze maaltijdservice?

U ontvangt iedere week van De Vijverhof een overzicht van de maaltijden die we over veertien dagen serveren. U kunt hierop per dag zelf kiezen uit drie verschillende soorten vlees of vis, drie zetmeelproducten, drie verschillende soorten groente en drie desserts. U geeft het ingevulde formulier met onze bezorger mee. Wij zorgen ervoor dat u de maaltijden van uw keuze vers bereid en warm krijgt thuisbezorgd. Zo eet u lekker, gezond en gevarieerd. We bezorgen tussen 12.00 en 13.15 uur warme maaltijden aan huis. Het is belangrijk dat u dan thuis bent. Zo niet, dan nemen we de maaltijd weer mee. We bezorgen dus niet bij de buren en laten uw maaltijd ook niet achter. Doet u niet open? Dan alarmeren we direct uw contactpersoon. Zo zorgen we meteen voor extra sociale controle met het oog op uw welzijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld dieetwensen, de kosten van een maaltijd en hoe u zich kunt aanmelden? Bekijk dat onze nieuwe website over de maaltijdservice. 

Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen via via 010 – 450 37 55 of tafeltjedekje@hsbdevijverhof.nl