Coronavirus – Hoe gaat De Vijverhof hiermee om?

Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Wij als De Vijverhof nemen dit serieus en willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij hierin nemen om onze cliënten te beschermen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar
de actuele nieuwspagina.

Bibliotheek

Grootletterboeken en luisterboeken lenen: de bibliotheek van De Vijverhof

Houdt u van lezen, dan zit u goed bij De Vijverhof. Wij beschikken over een eigen bibliotheek. Hier kunt u boeken lenen, grootletterboeken lenen en luisterboeken lenen. U heeft keuze uit streek-, historische en familieromans, maar ook thrillers en detectives. Bovendien kunt u een e-reader, dvd’s en blue-rays lenen.

Openingstijden bibliotheek De Vijverhof

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag is de Bibliotheek van 10.00 tot 12.00 uur geopend in de Brasserie. Voor advies en begeleiding zijn vrijwilligers aanwezig om u te helpen. Een abonnement is gratis. U mag per keer tien materialen lenen voor een periode van vier weken. Daarna kunt u nog één week verlengen.

Boeken reserveren

Staat het boek dat u wilt lezen niet in de bibliotheek? Dan kunt u het gratis reserveren uit de gehele collectie van de Centrale Bibliotheek Capelle aan den IJssel. De vrijwilligers helpen u hier graag bij. Als u wilt, kunt u een boek ook zelf thuis reserveren, via de webcatalogus. Het boek wordt dan naar De Vijverhof gebracht, waar u het kunt ophalen en ook weer inleveren.

Boek-aan-huis-service

Kunt u niet zelfstandig naar de bibliotheek komen? Dan brengen onze vrijwilligers de boeken graag bij u thuis.