Coronavirus – Hoe gaat De Vijverhof hiermee om?

Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Wij als De Vijverhof nemen dit serieus en willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij hierin nemen om onze cliënten te beschermen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar
de actuele nieuwspagina.

6 juli 2021

Save the date: 22 september 2021

Graag willen wij u uitnodigen voor de debat avond ‘Morgen gebeurt het’. De officiële uitnodiging volgt nog, maar hierbij alvast de ‘save the date’:

Save the date: 22 september 2021

Save the date! Op 22 september 2021 gaan we in gesprek over de toekomst van de ouderenzorg in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de IJssel. De debat avond ‘Morgen gebeurt het’ wordt georganiseerd door Themater, in samenwerking met ouderenzorgorganisaties De Zellingen, De Vijverhof, Aafje, Cedrah, Humanitas en Lelie zorggroep. De avond is een vervolg op gesprekken die de zes ouderenzorg-organisaties de afgelopen maanden hebben gevoerd met ouderen en jongeren. Wat willen ouderen nu en in de toekomst en hoe kunnen wij hierop inspelen?

Op 22 september gaan diverse panelleden in gesprek over de toekomst van de ouderenzorg. Hoe wonen we, hoe belangrijk is ons sociaal netwerk en welke rol speelt technologie? Als wij voldoende voorbereid willen zijn op de ouderenzorg van morgen dan moeten wij vandaag – of uiterlijk morgen – beginnen. Praat u mee? Zet dan 22 september vast in uw agenda.

U ontvangt binnenkort een officiële uitnodiging. Tot dan!