8 oktober 2019

Verpleegkundigen en Verzorgenden IG

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega's voor verschillende afdelingen (denk aan complexe PG en somatiek). Als gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige sta jij garant voor de volledige verzorging van de inwoners van ons zorgcentrum. Als verpleegkundige doe je op enig moment ook mee in het doen van verantwoordelijk verpleegkundige diensten voor het hele huis.

Ben jij zorgzaam en gastvrij? Dan zijn we dringend op zoek naar jou! (24-32 uur)

Dit doe je volgens de afspraken in het zorgplan. Hierbij gaat het – afhankelijk van je diploma – om lichamelijke verzorging en verpleegtechnische handelingen, ondersteuning en stimulering bij ADL-activiteiten en activering. Je werkt zowel binnen als buiten de muren van ons zorgcentrum.

Ben jij flexibel, enthousiast en gastvrij? Heb je affiniteit met ouderen en vind je onregelmatige werktijden geen probleem? Dan horen we graag heel snel van je! Ook als je binnenkort je diploma behaalt.

Je kunt je sollicitatie mailen naar: 
 t.schouwink@hsbdevijverhof.nl

Een vertrouwde en veilige omgeving waar iedereen zich prettig thuis voelt. Omdat we vasthouden aan menselijk ouderenzorg. Met goede zorg, thuiszorg, een verpleeghuis en gezellige activiteiten voor iedereen die mee wil doen. Een dorp in de stad, waar levensgeluk centraal staat. Dát is De Vijverhof.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je direct solliciteren? Ga naar het sollicitatieformulier.