Coronavirus – Hoe gaat De Vijverhof hiermee om?

Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Wij als De Vijverhof nemen dit serieus en willen u dan ook graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij hierin nemen om onze cliënten te beschermen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar
de actuele nieuwspagina.

6 februari 2018

Joost Zielstra gaat De Vijverhof verlaten

Deze week heeft onze directeur/bestuurder Joost Zielstra bekendgemaakt dat hij met ingang van 1 mei 2018 De Vijverhof gaat verlaten. Hiermee komt een einde aan een periode van zes mooie jaren; een tijd waar hij met ontzettend veel plezier op terugkijkt. We zijn trots op de resultaten die we samen hebben bereikt én op de mooie Vijverhof die er nu staat.

Joost Zielstra gaat De Vijverhof verlaten

Joost Zielstra: "De Vijverhof is een organisatie waar ik me echt emotioneel bij betrokken voel. Met mensen met wie ik de rest van mijn leven zou willen samenwerken. Ik zit alleen nog vol met allerlei andere ambities en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Het aansturen van een grote organisatie is daar een voorbeeld van."

Die kans krijgt hij als voorzitter van de raad van bestuur van de Lelie zorggroep. Deze mooie organisatie is sterk verankerd in Rotterdam – en voor haar thuiszorgactiviteiten in een groot deel van Nederland. Maar liefst 3.000 medewerkers zetten zich hier iedere dag in voor hun cliënten.