10 maart 2016

Inloopochtend ‘ontmoeting‘ op maandag 14 maart

In het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn organiseert De Vijverhof een speciale inloopochtend die in het teken staat van ontmoeting.

Alle bewoners van de wijk Middelwatering zijn van harte welkom op maandagochtend 14 maart. Tussen 10.00 en 12.00 uur laten we hier graag zien welke mogelijkheden we bieden als het gaat om ontmoeting. We merken dat veel ouderen moeite hebben met het leggen van contact: zij vinden geen aansluiting bij verenigingen, sportclubs of een kerk. Speciaal voor hen organiseren wij ontmoetingsmogelijkheden – met en zonder professionele begeleiding – en zinvolle daginvulling. Zoals een gezellig gesprek met anderen, maar ook samen kaarten, schilderen, handwerken, bewegen of eten.

Informatiestands en Jody Bernal

Op de begane grond hebben we op maandagochtend 14 maart diverse standjes ingericht. Hier kunt u meer te weten komen over de ontmoetingsmogelijkheden, maar ook over Tafeltje Dekje, gerofitness, yoga, en wonen in en rond De Vijverhof. Zanger Jody Bernal – onder meer bekend van de hitsingle Que si Que no – zorgt in de Plaza voor muziek en gezelligheid.

Graag tot 14 maart, u bent van harte welkom!