27 juni 2017

Wens van 105-jarige mevrouw Lingmont in vervulling gegaan

Mevrouw Lingmont – een 105-jarige inwoonster van ons woonzorgcentrum – had aangegeven graag een keer te willen vliegen. Dit was niet aan dovemansoren gericht: mede-inwoners, medewerkers én vrijwilligers zorgden ervoor dat haar wens vandaag in vervulling ging.

Wens van 105-jarige mevrouw Lingmont in vervulling gegaan

Deze wens werd geuit in het kader van Wens zoekt Talent. Dit is ons platform dat, op basis van vraag en aanbod, wensen en mensen in Capelle bij elkaar brengt. Door tal van activiteiten te organiseren, zorgen we ervoor dat mensen elkaar op een leuke manier ontmoeten. Niet alleen de inwoners van ons woonzorgcentrum, maar ook de huurders in en rond De Vijverhof en mensen uit de wijk. Met als doel: sociale contacten aangaan, gezelligheid en plezier.

Met Bentley naar het vliegveld

Vanochtend werd mevrouw Lingmont opgehaald door een Bentley met chauffeur. Deze bracht haar naar Zestienhoven, waar een vliegtuig klaar stond. “Mevrouw Lingmont keek er erg naar uit en vond het fantastisch”, vertelt Lia Jongeneel, medewerker welzijn. “Net als de andere inwoners, medewerkers en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Dankzij de financiële bijdragen van velen konden we dit organiseren. Een teken van omzien naar elkaar én een mooi voorbeeld dat er in de ouderenzorg veel goede dingen gebeuren.”