Eetsalons

Lekker eten in De Vijverhof

Goed, lekker en gezond eten verhoogt het welzijn. Daarom koken we in De Vijverhof iedere dag verse, gezonde en vooral lekkere maaltijden voor onze inwoners. Tijdens onze Eetsalons op woensdagavond kunnen ook onze huurders en wijkbewoners hiervan genieten.

De Eetsalon: iets voor u?

Komt u op woensdagavond naar de Eetsalon, dan gaat u gezellig uit eten met andere ouderen. Aan een fraai gedekte tafel geniet u van een lekker vers bereid 3-gangenmenu. En uiteraard van het gezelschap van leeftijdgenoten! Even onder de mensen, lekker bijpraten en gezond eten in één!

Het menu

Het menu is elke keer weer een verrassing. Maar het bevat altijd een warm of koud voorgerecht, een lekker hoofdgerecht en een smakelijk toetje. Staat er iets op het menu wat u niet lust? Geen probleem, dan maakt de kok graag iets anders voor u klaar. Bent u vegetariër, geef dit dan bij de reservering aan. Dan maakt de kok voor u een maaltijd zonder vlees of vis.

Komt u ook?

Wilt u de Eetsalon bezoeken? Dan kunt u zich opgeven bij de receptie van De Vijverhof, of even bellen. Dit geldt niet alleen voor ‘inwoners’ en huurders van De Vijverhof: alle 55-plussers uit de wijk zijn van harte welkom! De Eetsalon gaat door als we minimaal 25 aanmeldingen hebben. Komen we niet tot dit aantal? Dan krijgt u tijdig bericht van ons en kunt u zich meteen opgeven voor de eerstvolgende gelegenheid. Per avond nemen we maximaal 74 reserveringen aan. Is de Eetsalon al volgeboekt, dan kunt u de volgende woensdag met voorrang reserveren.

Compleet avondje uit

Het is het makkelijkst als u bij uw reservering meteen het verschuldigde bedrag betaalt: € 10,- per persoon (prijsniveau 2017). Hiervoor krijgt u een 3-gangenmenu.

Voldoende tijd om bij te praten

Heeft u zich voor een Eetsalon opgegeven? Dan kunt u al vanaf 17.00 uur binnenlopen. Onze vrijwilligers serveren uw menu vanaf 17.30 uur en de avond duurt tot ongeveer 20.15 uur. U kunt uiteraard langer blijven zitten om bij te praten. Heeft u de smaak te pakken? Dan kunt u zich vanaf de volgende ochtend aanmelden voor de volgende Eetsalon. Probeer het eens, het is echt gezellig!

Opgeven voor een Eetsalon kan door te bellen met De Vijverhof: 010 – 450 37 55.