Bruisend hart in Capelle

Het prachtige De Vijverhof is een bruisend centrum met belangrijke voorzieningen voor de samenleving in Capelle. Naast 129 luxe appartementen voor 55+ huurders bieden we hier alle vormen van zorg. Van permanente verzorging en verpleging, tot zorg op afroep voor onze huurders. De Vijverhof is ook een gezellig trefpunt dankzij onze uitstekende Brasserie en tal van activiteiten voor bewoners én omwonenden. Kortom, de ideale combinatie van wonen, zorg en welzijn.

Lees meer
 • Ontmoeting

  Ontmoeting

  De Vijverhof is een gezellig en gastvrij woon-zorgcentrum, waar iedereen uit Capelle aan den IJssel van harte welkom is. Voor leuke, gezamenlijke activiteiten, maar ook met vragen over zorg en welzijn.

  Bekijk meer
 • Zorg

  Zorg

  Geen zorgen over zorg. De Vijverhof is meer dan wonen alleen. Wij bieden u een modern woonzorgconcept: wanneer het wat minder met uw gezondheid gaat, kunt u zorg op maat inkopen.

  Bekijk meer
 • Activiteiten

  Activiteiten

  De Vijverhof biedt u tal van aantrekkelijke extra’s. Zo organiseren we in onze recreatieruimte activiteiten, lezingen en gezellige bijeenkomsten. Meedoen staat vrij, niets is verplicht!

  Bekijk meer
 • Contact & informatie

  Contact & informatie

  Als u een vraag heeft of informatie wilt over onze vacatures en/of onze nieuwe appartementen neem dan contact met ons op.

  Wij zitten voor u klaar.

  Bekijk meer