Bibliotheek

Leest u graag?

Kom dan eens een kijkje nemen in de bibliotheek van De Vijverhof. U kunt hier niet alleen streek,- historische en familieromans lenen, maar ook thrillers en detectives. Er zijn boeken met grote letters en in normale druk. Bovendien kunt u een e-reader, dvd’s en blu rays lenen. 

Abonnement

Een abonnement is gratis. U mag per keer tien materialen lenen voor een periode van vier weken. Daarna kunt u nog één week verlengen.

Boeken reserveren

Staat het boek dat u wilt lezen niet in de bibliotheek? Dan kunt u het gratis reserveren uit de gehele collectie van de Bibliotheek aan den IJssel. De vrijwilligers helpen u hier graag bij. Als u wilt, kunt u een boek ook zelf thuis reserveren, via de webcatalogus. Het boek wordt dan naar De Vijverhof gebracht, waar u het kunt ophalen en ook weer inleveren.

Boek aan huis service

Kunt u niet zelfstandig naar de bibliotheek komen? Dan brengen onze vrijwilligers de boeken graag bij u thuis. Hiervoor kunt u bellen met Susan Honkoop: 010 – 450 37 55. Of stuur een e-mail naar: s.honkoop@hsbdevijverhof.nl

Openingstijden

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag is de Bibliotheek van 10.00 - 12.00 uur geopend in het Trefpunt. Voor advies en begeleiding zijn vrijwilligers aanwezig om u te helpen.

Bibliotheek