Activiteiten

Heel veel onder één dak

De Vijverhof bruist van de activiteiten

In De Vijverhof is het niet alleen heerlijk wonen: we organiseren ook leuke activiteiten, voor bewoners én mensen van buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekker bewegen in onze Vitaalstudio, biljarten of handwerken? Of gezellig een kopje koffie drinken met de buurvrouw of familie, of computerlessen volgen? Bij De Vijverhof kan het allemaal! We geven graag een indruk van de mogelijkheden.

Brasserie: dé ontmoetingsplek

Zin om gezellig een drankje te komen drinken in een ongedwongen sfeer en voor een kleine prijs? U bent van harte welkom in onze Brasserie! Even bijkletsen met oude bekenden of juist nieuwe mensen ontmoeten; hier is altijd ruimte voor een vriendelijk woord. De Brasserie is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Oók op zaterdag en zondag!

Plaza: elke dag een gezonde maaltijd

Kok Vincent en zijn keukenbrigade presenteren u elke dag een heerlijke warme maaltijd, boordevol verse ingrediënten en voor een eerlijke prijs. Tussen 12.00 en 13.30 uur kunt u aanschuiven in de Plaza. Het buffet is open tot 13.00 uur. En u geniet hier niet alleen van lekker eten, maar ook van prettig gezelschap en het plezier van samen eten.

Vitaalstudio: lekker in beweging

Zeker als u ouder wordt, is het belangrijk om fit en actief te blijven. Dat kan in de Vitaalstudio van De Vijverhof. Zo is er Gerofitness, waarbij u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut en met leeftijdgenoten traint op verschillende fitnessapparaten. Daarnaast zijn er lessen gym en pilates.

Creatief bezig zijn

Wanneer u graag creatief bezig bent, heten we u van harte welkom op de maandagochtenden van 10.00 tot 11.30 uur. Knutselen, schilderen... we zorgen voor een gevarieerd programma. U kunt zich aanmelden bij de receptie en betaalt uitsluitend de kosten die wij ook maken.

Doe mee aan gespreksgroepen

Geloof, ouder worden, naasten verliezen... het zijn onderwerpen waar u misschien graag met anderen over wilt praten. Ook dat kan in De Vijverhof! Bij voldoende belangstelling starten we op de donderdagmiddagen met een gespreksgroep onder leiding van onze deskundige geestelijk verzorger. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de receptie.

Gezellig biljarten

De goed uitgeruste biljartruimte in De Vijverhof is een aangename ontmoetingsplek voor ervaren biljarters en gezelligheidsspelers. Op dinsdagmiddag bent u van 14.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Uiteraard ook dames. U kunt zich aanmelden bij de receptie.

Handwerkochtenden

Gezellig gezamenlijk handwerken doen we op de dinsdagochtenden van 10.00 tot 11.30 uur. U kunt zich aanmelden bij de receptie en betaalt uitsluitend de kosten die wij ook maken.

Trefpunt

Ideale locatie voor verjaardag, feestje of bedrijfspresentatie. Het Trefpunt van De Vijverhof is af te huren voor groepen tot 45 personen, eventueel inclusief catering. Ideaal voor als uw woning wat te klein is voor de verjaardagsvisite of als u uw 40-jarig huwelijksfeest dichtbij wilt vieren.

Elk talent is welkom!

Zoveel mensen, zoveel wensen – én talenten! Wij zoeken huurders en buren die voor onze cliënten iets kunnen betekenen.

Kunt u bijvoorbeeld mooi gitaar spelen en vindt u het leuk om dat samen te doen? Of gaat u graag naar de markt en vindt u het gezellig om hierbij iemand mee te nemen? Dan horen wij dit graag van u! Zo kunnen we samen iets extra’s betekenen voor onze cliënten.

Meer over wens zoekt talent.

Meer weten over onze activiteiten?

U ziet het: in De Vijverhof doen we er alles aan om het leven aangenaam en comfortabel te maken. Met leuke activiteiten en uitstekende voorzieningen voor huurders en de buren. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze Teammanager Welzijn, Susan Honkoop: 010 - 450 37 55.